Услуги
От тук започва сбъдването на мечтите!

Скъпи младоженци, вашата приказка започва и ние сме тук, за да ви помогнем да я направите още по-красива и запомняща се. Организирането на сватба може да бъде изморително, затова се отпуснете и ни се доверете за всеки един детайл. Ако не знаете откъде да започнете, ние ще ви преведем през цялостния процес и заедно ще сложим финалния “щрих” на един от най-хубавите и истински моменти във вашия живот. Откриване на правилната локация, декорация на сватба, цялостно планиране или само помощ в някои детайли.

Свържете се с нас
Детски празници

Красота и любов за малките ни приятели - погача, кръщене, рожден ден или друг повод. Организация, украса, подаръци за всички и много други детайли. Тези моменти са едни от най-съкровените за цялото семейство и остават красив спомен във вашия албум. Концепцията за тези празници е важна - любимите ви цветове, сладък бар, украса, мислена до най-малкия детайл и много други изненади ви очакват за вашия специален ден.

Свържете се с нас
Детски празници

Красота и любов за малките ни приятели. Погача, кръщене, рожден ден или друг повод, ние сме насреща за организация, украса, подаръци за всички и много други детайли. Тези моменти са едни от най-съкровените за цялото семейство и остава красив спомен във вашия албум. Концепцията за тези празници е важна - любимите ви цветове, сладък бар, украса до най-малкия детайл и много други изненади ви очакват за вашия специален ден.

Свържете се с нас
Моминското парти е истинско предизвикателство, особено за кумата или друг, който го организира. Защо не и самата булка?

Скъпи организатори на моминското парти, знаем, че сватбата наближава, а вие трябва да изненадате бъдещата Мисис... Нямате никакво време да го организирате или имате нужда от вдъхновение, намиране на място, аксесоари, декорация или други детайли? Ние ще ви помогнем да сътворите мечтания ден за всички момичета.

Свържете се с нас
Семейни празници

Какво е семейният празник? Емоция, спомени, близки, снимки, приятели, усмивки, любов... Какво остава само? Да се добави капка стил, цвят, детайл и вдъхване на живот from M. Един юбилей може да се превърне не просто в рожден ден, а в голям празник, годишнината може да се преобрази в нови обети и нова магия, а защо един сам по себе си обикновен празник не се превърне в запомнящо се тържество? Организация, украса или само малко помощ в избирането на детайли - ние сме насреща.

Свържете се с нас
Семейни празници

Какво е семейният празник? Емоция, спомени, близки, снимки, приятели, усмивки, любов... Какво остава само? Да се добави капка стил, цвят, детайл и вдъхване на живот from M. Един юбилей може да се превърне не просто в рожден ден, а голям празник, годишнината може да се преобрази в нови обети и нова магия, а защо един сам по себе си обикновен празник не се превърне в запомнящо се рържество? Организация, украса или само малко помощ в избирането на детайли - ние сме насреща.

Свържете се с нас
Фирмени събития

Понякога едно фирмено събитие може да придобие съвсем друг облик с подходящата декорация. Изборът на подходяща локация, гостите, дизайнът на масите или програмата могат да бъдат предизвикателство, затова From M сме насреща, за да ви помогнем.

Свържете се с нас
Абитуриентски балове

Моментът за изпращането на вече порасналото дете - емоционален момент за всеки родител. Нека придадем повече красота и цвят на тези минути с тематична украса за вашия празник.

Свържете се с нас
Абитуриентски балове

Изпращането на вече порасналото дете - емоционален момент за всеки родител. Нека му придадем повече красота и цвят с тематична украса за вашия празник.

Свържете се с нас