За нас Агенция за декорация

ЗА НАС

Здравейте, ние сме Мария и Моника, двете сестри, които стоим зад името From M Event Design, а това е нашата история!

НАЧАЛОТО

Как започна всичко.... Казвам се Мария и ще ви разкажа за една приказка, която стана реалност. Ще ви върна много години назад, в деня на сватбата на нашата леля, който се оказа един от най-важните дни в моя живот. Бях на 4 г., но вече бях запленена от магичното усещане, което сватбената рокля, цветята и цялата атмосфера създадоха у мен. След този ден вече знаех, че искам да бъда с красива бяла рокля, танцувайки цяла нощ и влюбена в живота и мъжа до мен. Това се превърна в най-съкровеното ми желание и докато растях и се променях се променяше и то. На 15 години вече знаех, че искам да организирам и сбъдвам мечтаните сватби и любимите празници на хората. Това и започнах да правя още тогава - изненади, подаръци и много приготовления за събитията на най-близките ми. Нямаше как да се случи нещо друго освен да порастна и заедно с мен да порастнат и мечтите ми.

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО...

Аз съм Моника и съм "по-малката" и нямаше как покрай сестра ми да не се влюбя в тази професия! Благодарни сме за това, което ни се случи и за пътя, който изминахме заедно, опитът, който натрупахме и хората, с които се срещнахме. Някак естествено дойде моментът, в който бяхме сигурни и готови... Дойде моментът, в който From M Event Design се случи! Обичаме това, което правим и ще се радваме да сбъднем всяка ваша мечта за предстоящия ви празник: сватба, кръщене, рожден ден, имен ден, годишнина, предложение за брак, партита изненади, момински и ергенски партита, корпоративно парти или друг повод!

 

ОТКРОВЕНО
КАКВО НИ ВДЪХНОВЯВА


Вдъхновяваме се една друга, вдъхновяваме се от усмивките на хората, вдъхновяваме се от красотата, от слънцето, сезоните, от безсънните часове пред екраните, от любовта... Чистите и красиви емоции ни оцветяват деня и, когато видим съмишленици в това да сътворим мечти, се чувстваме на точното място в точното време.